Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fura dolgok

Annyi minden dolog van a Sims-be, amit nem értünk! Itt most leírok egy pár ilyen dolgot. Amíg nem írom ki, hogy ez a furcsaság a Sims 1-re vonatkozik, addig minden a Sims2-höz tartozik! Sims3-as fura dolgokat azért nem írok, mert az nekem nincs meg, ezért nem is tudhatok! :) Íme az élet rejtélyei :D:

-2 Sim csókolózik a kanapén. Beírom a moveObjects on (lásd majd bővebben a Csaláskódok menüpontban!) kódot, és Vásárlás módban (az a 2 sim egymás ölében csókolózik) kiveszem az alul lévő Simet. Így a Felül lévő Sim a levegőben marad :) de ebben az a különös furcsaság, hogy pár másospercen belül az elvitt Sim visszaugrik oda, ahol volt! Fura! :)

-Amikor meghal egy Sim ugye jön a Kaszás. Amikor telefonál, vajon miért ordít bele a telefonba? És honnan jön elő maga a Kaszás?

-Hogy lehet, hogy a Jó utat! kiegészítőben amikor a Simek felderítik a titkos telkeket, akkor Nagylábat haza lehet vinni, mint irányítható Simet, de a Boszit nem? És a Takemizu falu titkos telkén (Pagoda az árnyak közt) vajon miért tűnik el az az idős ember egy szempillantás alatt? És amikor a Ninja teleportálni tanít, és kérdez tőled, akkor egyik válasz sem jó (nekem pl. kérdezett valamit, és válaszoltam, nem volt jó a válasz, de amikor egy másik Simemtől kérdezte ugyanazt, akkor direkt a másik választ nyomtam meg, és azt sem fogadta el...)? De amikor egy Sim nem jó választ ad, akkor a Ninja még ott van, de amikor odamegyek hozzá meg egy lehetőségért, egyszerűen eltűnik... mintha megsértődött volna! De miért?

-Amikor Simet készítünk, akkor lenyomjuk a Shift+n gombot, és több fajta ruha, smink is elérhető, de amikor az átlátszó (teljesen láthatatlan) ruhát választom ki a simemnek, akkor amikor elmentem, és beköltöztetem egy házba, akkor amikor a testére viszem a kurzort, egyszerűen a kis ember ikon nem jelenik meg! KITÖRÖLTEM A TESTÉT... NINCS TESTE!!!!! Ilyen furcsaságokat!

-Ha egy Simet beirányítunk egy medencébe, és az a célunk, hogy ott haljon meg (nem etetjük, kitöröljük a feljárót a medencéből, tehát kínozzuk), akkor egy idő után jön a Kaszás, de akkor lebeg a vízben, vagy elmerül, vagy mit csinál? És amikor a Sim meghal, akkor hol van? Elmerül a víz alatt? A Kaszás? Az megfullad a vízbe? Kérdések azok vannak, de válaszok annál kevessebben vannak... :)

Ha tudsz ezekre a kérdésekre ésszerű magyarázatot, akkor írd meg kommentbe! Köszi :)!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.